True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

14-06-2024
Black Snow
Black Snow: In 1994 wordt de 17-jarige Isabel Baker vermoord. Wanneer 25 jaar later een tijdcapsule

In 1994 wordt de 17-jarige Isabel Baker vermoord. Wanneer 25 jaar later een tijdcapsule van haar school wordt geopend, komen er herinneringen naar boven en komen er nieuwe feiten aan het licht. Rechercheur James Cormack gaat poolshoogte nemen in het stadje om te achterhalen wie ze was en wat haar overkomen kan zijn. Dit zorgt voor opschudding in de hechte gemeenschap.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 2

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.





Holland Festival
Holland Festival: Afl. 1

Nadia Moussaid duikt samen met muzikant-producer sor in de bruisende wereld van de podiumkunst. Lemuël de Graav draagt een gedicht voor, danser Oulouy vertelt over de verbindende kracht van dans. Performancekunstenares Jia-Yu Corti geeft zich over aan een door Marina Abramovic bedachte performance. In dit werk wordt het menselijk uithoudingsvermogen, twaalf dagen lang, op extreme wijze op de proef gesteld. Naomi Velissariou maakt de bezoekers van haar voorstelling HARDKOOR deelgenoot van de worstelingen met haar burn-out en haar zoektocht naar radicale zelfliefde.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Ook nieuwe PVV-kandidaat omstreden. Wilders schoof Faber naar voren als nieuwe minister. Faber staat bekend als een hardliner op het gebied van asiel en in 2020 gebruikte ze het woord 'omvolking'. * We bespreken de zaak Ali B, de houding van B. en de cultuurverandering die BOOS teweeg bracht met Ingrid Eisma van expertisecentrum Fier. * Verwoestingen in Sudan. Via spraakberichten praten we met een lokale bewoner. En we spreken correspondent Elles van Gelder. * Wie is Meloni echt? Een portret van de Italiaanse premier Giorgia Meloni die zich ontpopt als een zelfverzekerde gastvrouw tijdens de G7-top in het Zuid-Italiaanse Puglia.



Pinkpop
Pinkpop: Afl. 1

We nemen de kijker mee door het blokkenschema van dit jaar. Wat zijn de headliners? Welke nieuwe namen mag je absoluut niet missen? Welke festivaloutfit moet je dragen en wat is nou dat ultieme Pinkpop-gevoel?



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 1

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de EK-wedstrijd Duitsland - Schotland.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 18

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 120

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Opium op Oerol
Opium op Oerol: Afl. 5

Cornald Maas ontvangt op Terschelling bekende gasten die een voorstelling bezoeken op het muziek- en theaterfestival Oerol. Vaste tafelgast is radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers. Zij maakt reportages vanaf het festival. De jonge harpist Joost Willemze treedt dagelijks op.



BinnensteBuiten
Wonen in de oude koeienstal van een landgoed. Alain ontmoet een vindingrijke bakker. Bomvolle Binnen

Gea en Dick wonen in een rijksmonumentale koeienstal op Landgoed Windesheim in Zwolle. Nu is het compleet verbouwd en een fijn woonhuis. * Alain Caron ontmoet op Landgoed Twickel Martin, een vindingrijke bakker die 'groen' wil bakken met enkel lokale producten. Zo verwerkt hij in zijn desemstokbrood de gevallen citrusvruchten van het landgoed. * Duurzame tuinvrouw Anne geniet in de BinnensteBuiten-moestuin. Alles groeit in overvloed, maar het is ook de tijd om alvast winterspinazie te zaaien. * Kunsthistoricus Geert bezoekt in Harlingen een kunstwerk over het jongetje Hansje Brinker, dat met zijn vinger in de dijk het water tegenhield.



NOS Het Oranjegevoel van '74
NOS Het Oranjegevoel van '74: In de aanloop naar het EK in Duitsland maakt de NOS een nostalgisch fe

In aanloop naar het EK in Duitsland een nostalgisch feelgoodprogramma over de legendarische zomer van 1974. Er wordt teruggekeken op voetbal, maar ook op mode en muziek. Op de manier hoe we met elkaar omgingen, op hoe we ons informeerden en amuseerden. Rechtstreeks vanuit de kantine van FC De Bilt.



FORMULA 1
FORMULA 1: "Focus George, Focus!" πŸ“»

Team principal Toto Wolf’s radio message as George Russel battles Lando Norris for P2 at the 2024 Canadian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 166

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 210 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 juni, 18:59 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden







Het klokhuis
Het Klokhuis: Weet jij welke aanrakingen oké zijn en welke niet?

Weet jij welke aanrakingen oké zijn en welke niet? Elkaar aanraken doe je alleen als je zeker weet dat de ander het ook wil. Voor volwassenen bestaan er speciale regels voor het aanraken van kinderen. Ze mogen niet aan je lijf zitten onder je ondergoed: dat is verboden. Ze mogen geen seksuele dingen doen met kinderen. Ook niet online. Als het gebeurt, is het nooit de schuld van het kind. Pauline vertelt wat zij heeft meegemaakt als kind. Nizar praat met Iva Bicanic over wat kinderen kunnen doen als het hen is overkomen. Marie-Mae zingt een lied over een verwarrend geheim.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 142

Bewoners appartementencomplex Oegstgeest willen af van vuurwerkopslag * 'Trial by media' in de rechtszaak tegen rapper Ali B. vanwege vermeend seksueel misbruik * Loket voor de afhandeling van de mijnschade Limburg loopt weer vertraging op * Wie worden onze ministers en staatssecretarissen in het nieuwe kabinet Schoof?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 119

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 120 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 juni, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



SLAM!
Mike Mago - JUNE 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Mike Mago came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



Gio
Gio: HANDHAVING KOMT THUIS! KLACHT VAN DE BUREN..πŸ₯²

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: MIJN BESTIE STEELT MIJN VRIENDJE in BROOKHAVEN! || Fan Friday

Ik kom erachter dat mijn bestie mijn vriendje heeft gestolen. Achter mijn rug om gaan ze samen op date en ik bespioneer ze. Wat voor geheimen hebben ze voor mij? π˜½π™€π™Žπ™π™€π™‡ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



MAX Muziekspecial
MAX Muziekspecial: Keukenhof is jarig! Dat wordt gevierd met een prachtig concert tussen de bloeiend

De Keukenhof is jarig. Dat wordt gevierd met een prachtig concert tussen de bloeiende tulpen. Het Metropole Orkest verzorgt de muziek en op het podium staan Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse.



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 23

Superkracht is het allereerste liedje van Kinderen voor Kinderen NXT! Onze nieuwe popgroep bestaat uit oud-koorleden. Samen met Kinderpostzegels én dj Armin van Buuren lanceren we Superkracht: een liedje over in je kracht staan. Sommige kinderen hebben het thuis niet makkelijk, wat ervoor kan zorgen dat niet alle kinderen gelijke kansen krijgen. Ieder kind moet de kans hebben om zijn dromen achterna te gaan. En dat begint met jezelf zijn, dus zet die clip aan en doe een dansje. Jij bent goed zoals je bent en de hele wereld mag het weten.



PSV
PSV: Sisca Folkertsma πŸŸ°π“π„π‘π”π†! 🀩

Sisca Folkertsma komt over van Feyenoord en tekent tot 2027 bij PSV! β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



SLAM!
Gaat MESSI het EK Winnen?... πŸπŸ˜… #shorts #ek #uefa #messi | SLAM!

Wie denk jij dat het EK gaat winnen? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Daniël: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/daniellippens/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 161

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Alle 50 Rewards Claimen Van BRAWL PASS PLUS!

Bedankt voor het kijken naar Alle 50 Rewards Claimen Van BRAWL PASS PLUS! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 21

Het duurt niet lang meer en dan is Mark Rutte weg. Na bijna 14 jaar neemt minister-president Mark Rutte afscheid van het Haagse Torentje. De premier werd door velen gewaardeerd, maar kreeg ook regelmatig kritiek. Politicoloog Julia Wouters praat mee over zijn premierschap en over hem als persoon en ze blikt vooruit naar het aantreden van onze nieuwe premier, Dick Schoof.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: SLOWEST to FASTEST Flash in GTA 5!

SLOWEST to FASTEST Flash in GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Bloo: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@BlooGaming Simply">Klik hier</a> Chris: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SimplyChris SpeirsTheAmazingHD:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SpeirsTheAmazingHD I">Klik hier</a> love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: <a target="_blank" href="https://youtube.com/playlist?list=PL5kGYXRS_Mu2mD144v7ZCR5tmVqNAi6Mt&feature=shared">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: JAPAN COMPILATIE! πŸ‡―πŸ‡΅

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



OnneDi
OnneDi: Goeie Mie: De Leidse Gifmengster | MISDAAD & MYSTERIE

Deze video bevat een affiliate samenwerking met Podimo. ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/moordcast">Klik hier</a> KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: <a target="_blank" href="http://bit.ly/OnneDi VOLG">Klik hier</a> MIJ VIA SOCIAL MEDIA β–» INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi β–»">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi β–» TWITTER - <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/Onnedii β–»">Klik hier</a> FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... β–»">Klik hier</a> SNAPCHAT - Dionnetje1990 β–» E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



FORMULA 1
FORMULA 1: The Canadian Grand Prix Was Wild for Everyone!

Off-track excursions for Verstappen, Russell and Hamilton, contact with the barriers for Sargeant and Albon, and a whole lot of chaos... take a look at how every driver had some sort of incident during the incredible 2024 Canadian Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: ALFABET | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | Minidisco

Videoclip van het kinderliedje: Alfabet. Leer de letters van het alfabet! ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ…dat zijn de letters van het alfabet! Kijkwijzer AL. TEKST van ALFABET ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Dat zijn de letters van het alfabet! ABCDEFG HIJKLMNOP QRSTUVW XYZ die doen ook mee ABC tot XYZ Dat zijn de letters van het alfabet ABCDEFG HIJKLMNOP QRSTUVW XYZ die doen ook mee Als jij nu hebt opgelet Ken je de letters van het alfabet ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Dat zijn de letters van het alfabet! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: <a target="_blank" href="http://www.minidisco.nl">Klik hier</a> FACEBOOK: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Facebook-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> INSTAGRAM: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Instagram-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> TWITTER: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Twitter-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> YOUTUBE: <a target="_blank" href="http://bit.ly/YouTube-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> SPOTIFY: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Spotify-Minidisco-Nederland ">Klik hier</a> @MinidiscoKidsSongs @MinidiscoKinderliedjes



Feyenoord
Feyenoord: Welcome to the 𝐅amily, Chris-Kévin Nadje! πŸ†•

Feyenoord heeft Chris-Kévin Nadje gecontracteerd. De 22-jarige veelzijdige middenvelder, die overkomt van FC Versailles, heeft in De Kuip zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2028. Bekijk hier het eerste interview van de nieuwste aanwinst. ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, hoofd communicatie TUI Petra Kok en sportpresentator Toine van Peperstraten. Met hen hebben we het over de kandidaat-bewindslieden, wat het slechte weer doet met het boeken van vakanties en over het Nederlands elftal op het EK in Duitsland dat vandaag van start gaat.



AFC Ajax
AFC Ajax: TOP 10 GOALS | (Former) Ajax players at the European Championship 2024 in Germany πŸ†

De tien mooiste doelpunten gemaakt door Ajacieden en ex-Ajacieden die hun land vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap 2024 in Duitsland. #TOP10goals #Euro24 β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ONS EiGEN iJS MAKEN MET NiNJA CREAMi GAAT MiS! Balen | Bellinga Vlog #3177

Stem Hier Op BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan BellingaπŸ‘‰<a target="_blank" href="https://stem.kidstop20.nl/stem/ ">Klik hier</a> [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ONZE">Klik hier</a> BELLINGA BIOSCOOP FILM PRETPARK OP STELTEN IS 10 JULY 2024 TE ZIEN: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga https://www.facebook.com/debellingas KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> VRiENDENBOEKJE <a target="_blank" href="http://bit.ly/3bq60hz">Klik hier</a> ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 6">Klik hier</a> nov13 1e vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 Fanmail">Klik hier</a> PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 119

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 165

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.