True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

12-08-2024


Ziggo Sport voetbal
Rondo 12-08-24

Van dit programma is geen informatie beschikbaar







Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

De doorrijder die een 13-jarig meisje aanreed is nog niet gepakt, tot frustratie van haar vader. De Tour de France Femme gaat van start in Rotterdam, en daar worden de wielrenners goed aangemoedigd. En op deze zomerse dag gaan veel mensen met hun kleintjes naar een pierenbadje, maar hoe schoon zijn die eigenlijk?



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 1

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour Femmes. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 21 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 augustus, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Rusland doet YouTube in de ban. Nadat Facebook, Instagram en TikTok al werden geblokkeerd, is het einde van één van de laatste online-plekken voor vrije meningsuiting in zicht. YouTube is een van de laatste manieren waarop Russen eenvoudig toegang hebben tot ongecensureerde informatie. * Mogelijk staakt-het-vuren tussen Hamas en Israël? We spreken met oud minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, nu VN-rapporteur in Libanon. Hoe schat zij de kansen van een deal in? * Het Onvoltooide Kunstwerk (3): Fascinatie voor onvoltooide kunst.



MAX vakantieman
MAX vakantieman: Afl. 6

Het is misschien wel een van de grootste nachtmerries op vakantie: het hotel waar je verblijft is nog volop in aanbouw. Heeft de reisorganisatie hun klanten van tevoren wel goed geïnformeerd? En kun je voor de overlast tijdens je vakantie compensatie krijgen? * Nederland telt nu een recordaantal van 620.000 caravans en kampeerauto's. En dus is er nu een groot tekort aan stallingen. * Let goed op bij het huren van een auto in het buitenland. Sommige lokale autoverhuurders proberen nietsvermoedende toeristen namelijk een onnodige, dure (dubbele) verzekering aan te smeren. Jeanine Janssen geeft tips. * De Mystery Guest bezoekt Lloret de Mar.



In de voetsporen van
In de voetsporen van: Afl. 6

De jaren 70 zijn de jaren van iconische televisieprogramma's, met name uit de koker van één man: Wim T. Schippers. De Fred Haché show, met Barend Servet en Sjef van Oekel is ongeëvenaard in absurdisme. Philip gaat in gesprek met Wim T. Schippers over schoppen tegen heilige huisjes.





Roosen & Borst
Roosen & Borst: Afl. 1

Hoe doe je dat in 's hemelsnaam: goed sterven? We ontmoeten vader Frits en zijn kinderen. Frits heeft dementie en zit in een verpleeghuis. Hoe kom je met een verleden zonder vaderliefde in het reine als de dementie van je vader te vergevorderd is om hem nog ergens op aan te kunnen spreken? Daarnaast gaan Henk en dochter Nina het gesprek met elkaar aan over Henks vaderschap, maar ook over het levenseinde van Henk, dat nu snel dichterbij komt.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 160

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



De Luizenmoeder
De luizenmoeder: Er is een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommel

Er is een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is kan het schoolkamp doorgaan. Karel neemt uiteindelijk drastische maatregelen. Walter en Kenneth maken zich druk om Moederdag: waarom krijgen zij als vader geen presentje? Ondertussen krijgt directeur Anton verdrietig nieuws.



Alles op tafel
Alles op tafel: Afl. 5

Hoe zit het met de ecologische footprint van de avocado? Die blijkt verrassend hoog. We testen verschillende kibbeling die volgens de visboeren van kabeljauw afkomstig zou moeten zijn. Hoe bak je in een pan zonder anti-aanbaklaag en we nemen voedingstips van influencers onder de loep.





De pufclub
De pufclub: Afl. 1

Carmen en Joey gaan naar een weeënsimulator, waar Joey als man kan ervaren hoeveel pijn het doet om te bevallen. Pascal en Janna gaan naar een cacaoceremonie, waar ze op zielsniveau contact proberen te maken met hun nog ongeboren zoontje Sammy. Bij Vicky en Chris staat de familie te popelen om Vicky tijdens de bevalling aan te moedigen in de verloskamer. Anne en Aline hebben ruim een jaar geleden al een kindje gekregen, maar dat is zes weken na de bevalling overleden. Natalie is een bewust alleenstaande moeder, ze wil pijnloos bevallen en volgt daarom een hypnobirthing cursus.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 225

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





PSV
PSV: INTERVIEW | Aloys Wijnker over zijn aanstelling als Academy Director 🎀

Een interview met Academy Director, Aloys Wijnker. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Het klokhuis
Het Klokhuis: Ben heeft een afspraak met directeur mevrouw Römer, zij gaan Aziatisch eten. Of bedoel

Ben heeft een afspraak met directeur mevrouw Römer, zij gaan Aziatisch eten. Of bedoelt zij toch iets anders met tongtrainen? En Wouter lust plotseling heel pittig eten. Waarom eten ze in warme landen zo pittig? Alles over proef- en smaakzones in Nee of Ja. In Doen Ze Dat Zo? de vraag: hoe bouw je een boulderroute?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 160

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 192

Vervuilde drugs in omloop in studentensteden * 'Eetstoornis is een hele competitieve ziekte': hoe anorexia een 'wedstrijd' wordt op social media * Ons voorbereiden op terreuraanslag is hard nodig, volgens deze trainers: 'Voor de uitdagende dag van morgen' * Overheid én burgers zijn volgens de meeste mensen slecht voorbereid op ramp: 'We overschatten onze zelfredzaamheid' * Waarom Iran Israël nog niet binnenvalt na aanslag op Haniyeh



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #32 2024

Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-32 NCTV">Klik hier</a> werkt al sinds haar bestaan zonder wettelijke bevoegdheden!? In dit weekoverzicht behandelen Jeroen en Willem het onverminderd voortschrijdende bafflen en duiken ze diep in het gebruik van frituurvet als brandstof. Ze verkennen de oprichting en kerntaken van de NCTV, en bieden een update over de rellen in de UK. Verder bespreken ze de vertraagde rechtszaken die maar niet van de grond komen en, zoals altijd, "onverwachte" en "plotselinge" ontwikkelingen. Mis deze uitgebreide aflevering niet! Steun je het Weekoverzicht al? Met jouw steun kunnen Willem en Jeroen doorgaan! www.dfacto.nu/steun --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton & Verstappen Collide In Epic Late-Race Battle In Hungary! | Extended Battles

Witness the battle between Max Verstappen and Lewis Hamilton at the Hungaroring like never before, featuring every angle of their controversial contact as they fought for a place on the podium. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 36

Bits is in paniek omdat de boorinstallatie kapot is. Arend krijgt de opdracht van Bits om meneer IJkema op te halen van het vaste land. Ritsaert waarschuwt de kinderen dat ze zo snel mogelijk van het eiland af moeten nu het nog kan. Bo steekt het vlot in de fik.



Gio
Gio: IK HEB NET OP TIJD ZIJN LEVEN GERED..😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Doing Dad Proud πŸ₯Ή A Day That Bearman Will Never Forget ❀️

Ollie Bearman's historic F1 debut was one to remember as he replaced Carlos Sainz for Ferrari and scored big points at just 18 years of age. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



SkΓ»tsje Journaal
Skûtsje Journaal: Afl. 8

Aandacht voor het skûtsjesilen. Er zijn wedstrijdverslagen en reportages te zien van het SKS Skûtsjesilen in Friesland.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 202

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



De rijdende rechter
De rijdende rechter: Mr. Reid reist af naar Hollandsche Rading en buigt zich over een zaak tussen ee

Mr. Reid reist af naar Hollandsche Rading en buigt zich over een zaak tussen een klant en een garagehouder. Carmen Ploeg heeft twee auto's in gebruik: eentje privé, eentje zakelijk. Omdat ze er geen twee meer nodig heeft en rustig na wil denken over welke van de twee ze wil houden, laat ze bij garage Hartendorp een APK inplannen. Bij de garage staat echter naast de APK ook een kleine beurt in de agenda. Er ontstaat een welles-nietes situatie waarbij Carmen aangeeft dat ze haar situatie duidelijk heeft gemaakt en dat ze persé geen beurt wilde, tot ze een keuze had gemaakt over de auto's. Aan mr. Reid de taak om orde te scheppen in deze zaak.



EnzoKnol
EnzoKnol: EINDELIJK NAAR DE KAPPER…. #3996 & #3997

Deze video bevat een samenwerking met Revolut. Download Revolut via deze link en ontvang €20 welkomstbonus, en maak kans op die €1000 (Actievoorwaarden gelden) <a target="_blank" href="https://get.revolut.com/z4lF/enzoknol3 β–¬ Knolpower">Klik hier</a> kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. β–¬ #knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Maar bij de controle schrok ik tóch!! #397 By Nienke Plas

Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



FORMULA 1
FORMULA 1: Why F1 Is Set For A Showdown In 2024 | F1 Nation Podcast

Max Verstappen has the lead, but his rivals have more speed. With McLaren, Mercedes and Ferrari fighting Red Bull for race victories, the second half of the 2024 Formula 1 season is too close to call. Tom Clarkson and 1996 World Champion Damon Hill discuss how Max Verstappen needs to drive to take a fourth consecutive title. Are McLaren now favourites for the Constructors' crown? How will Mercedes and Lewis Hamilton work together in their final 10 races together? Also on the agenda, will Carlos Sainz be re-energised now his future is secure? Why could Aston Martin prove to be the perfect project for Adrian Newey? 0:00 - How Max can stay ahead 7:12 - McLaren's challenge 15:39 - Hamilton's final races at Mercedes 19:29 - A more settled Sainz? 22:06 - Is Aston's potential perfect for Newey? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Historisch Bewijs
Historisch bewijs: Het Haags Historisch Museum bezit een doosje, met daarin een vinger en een tong.

Het Haags Historisch Museum bezit een doosje met daarin een vinger en een tong. En als het verhaal klopt, zijn die afkomstig van de gebroeders De Witt, slachtoffers van de gruwelijkste politieke moord in de Nederlandse geschiedenis. Áls het verhaal klopt. Met de nieuwste technieken probeert het NFI een DNA-profiel te verkrijgen met materiaal uit het graf van de moeder van de broers.







NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 1

Rechtstreeks verslag van de Tour de France voor vrouwen.



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Wat vliegt er over de schutting? Het is post voor Hoela en Hoep. En daar vliegt weer een enveloppe. Wat raar! De buurvrouw komt aanlopen met een grote zak vol post. De postbode heeft dit allemaal bij haar neergezet maar het is niet voor haar! Er zijn ook brieven voor andere mensen. Er zitten alleen geen postzegels op. Gelukkig kunnen de kinderen helpen.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 45

Erotiek door de eeuwen heen. Experts Joseph Estié, Willem Jan Hoogsteder, Martijn Akkerman en Mieke Zilverberg laten een aantal voorbeelden zien. De aanleiding is een 18e-eeuws doosje met een erotische afbeelding in het Spoorwegmuseum. Vroeger werd dit doosje niet openlijk getoond en was typisch voor de mancave van toen.



scHeerenveen
scHeerenveen: Highlights Ajax - sc Heerenveen | Eredivisie

sc Heerenveen verliest nipt van Ajax. De Amsterdammers waren met 1-0 te sterk voor de Friezen.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Al Mijn Robux Uitdelen In Roblox!

Al Mijn Robux Uitdelen In Roblox! πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



Feyenoord
Highlights | Feyenoord - Willem II | Eredivisie 2024-2025

Een valse start van seizoen 2024-2025 voor Feyenoord. In eigen huis verspeelde het team van trainer Brian Priske ondanks een fraaie goal van Antoni Milambo twee dure punten tegen Willem II: 1-1. #feywil Ga voor interviews, een langere samenvatting en meer wedstrijdbeelden naar Feyenoord ONE. ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 224

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 32

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: πŸ”₯ π‘­π’Šπ’“π’”π’• π’˜π’Šπ’ 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏! | Highlights Almere City FC - AZ

Bekijk hier de hoogtepunten van het duel met Almere City FC van zaterdag 10 augustus 2024. βœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: πŸ“² Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: 1/34 βœ”οΈ | Highlights Ajax - sc Heerenveen | Eredivisie

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen met 1-0 gewonnen. Kristian Hlynsson werd de matchwinner met zijn goal kort voor de rust. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Sparta Rotterdam - Heracles Almelo | 11-08-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App