True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

22-10-2024
Zina
Zina: Afl. 4

Amal zoekt een verklaring voor het onverwachte verlies waarmee ze te maken heeft. Ze geeft zichzelf de schuld, maar dat laten haar vriendinnen niet toe. Die zijn er voor haar om haar te troosten. Totdat ze allemaal worden opgeslokt door hun eigen dagelijkse uitdagingen en problemen. Nisrine en Farid hebben steeds vaker ruzie. Lamya neemt een grote stap door Achmed voor te stellen aan haar zieke moeder.



Ik vertrek
Ik Vertrek: Afl. 14

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren over een avontuur in het buitenland. Als hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in eigen huis en is er nog geen steen gelegd.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Al 25 jaar #OnsThuis | Jac de Wit: "Het zit in je bloed en dat krijg je er nooit ui

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 82

Buurvrouw Rian krijgt bezoek uit Zuid-Korea. Ze wil de gasten graag aan Fenna voorstellen, maar kent Fenna de lokale gebruiken wel? Kok Pierre laat zien hoe je eenvoudig een Koreaans recept bereidt en Fenna leert alles over Zuid-Korea van kinderen die daar vaak op familiebezoek gaan. Ook krijgt ze les in taekwondo. Buurman Ron is kampioen vechtsport. Maar of hij echt zo flexibel is?



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 37

Te gast zijn staatssecretaris Justitie en Veiligheid Ingrid Coenradie, koningshuisdeskundige Justine Marcella, politiek verslaggever WNL Thomas van Groningen, Ruslanddeskundige Helga Salemon en directeur Beeld & Geluid Eppo van Nispen. Met hen hebben we het over de aanpak van femicide, de staatsreis van koning Charles, Navalny, ons asieljaar, de onrust in de Russische oppositie en het succes van het Simplisties Verbond van Koot en Bie.



Molmans
Molmans: Afl. 40

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 166

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 57

Dokter Pokken is geblesseerd geraakt en daarom gaat zijn goochelshow niet door. Julia baalt daar erg van, dus besluit Sam om met een speciale truc als goochelaar indruk op haar te maken.





Masha
Masha: Afl. 2

Wanneer Beer en Masha een voetbalwedstrijd kijken waarin maar niet gescoord wordt, neemt Masha het heft in eigen handen.



Ukkepukkies
Ukkepukkies: Afl. 7

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.



Pip en Posy
Pip en Posy: Afl. 7

Jamila wil graag het spelletje Insectenrace spelen, maar Pip en Posy willen ook heel graag steppen met Vic.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 295

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 7

Het gesprek met de minister-president met gebarentaal over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 211

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Best Team Radio | 2024 United States Grand Prix | Paramount+

Formula 1 was well and truly back in Austin and so was all the drama! Catch up on all the key moments from the team radio as Charles Leclerc secured his third win of the season for Ferrari. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP